Voor advies mail info@supertheorie.nl of bel 06 40 86 96 11
Theoriecursus 2018-09-30T21:04:41+00:00

CURSUS EN EXAMEN DEZELFDE DAG

ALLES VAN A TOT Z GEREGELD 

CURSUS IN HEEL NEDERLAND

PROFESSIONEEL EN PERSOONLIJK

Theoriecursus SuperTheorie

SuperTheorie verzorgt auto-, motor- en bromfiets-theoriecursussen door heel Nederland. Tijdens de cursus word je op een leuke en leerzame manier voorbereid op het theorie-examen dat je dezelfde dag of de volgende dag aflegt bij het CBR-examencentrum.

Theoriecursus

Tijdens de cursus leggen ervaren docenten die zelf werkzaam zijn als rij-instructeur je alles uit over de theorie die komt kijken bij het besturen van de auto, motor of bromfiets. Zo wordt er stilgestaan bij alles wat te maken heeft met het veilig deelnemen aan het verkeer, door gebruik te maken van een representatieve en up-to-date presentatie, waarbij foto’s, 3D-beelden en videobeelden de revue passeren. Gedurende de theoriecursus komen onder andere de verkeersregels, het verkeersinzicht, gevaarherkenning en verkeerswetgeving aan de orde. Op deze onderdelen wordt immers ook getoetst bij het theorie-examen van het CBR. Aan het einde van de cursus is het voor leerlingen altijd mogelijk om vragen te stellen. Op deze wijze worden ook de onderdelen waar leerlingen eventueel nog moeite mee hebben uitgebreid besproken. Eveneens wordt er tijdens de cursus gebruik gemaakt van echte examenvragen van het CBR, waardoor je je optimaal kunt voorbereiden op het CBR-examen tijdens de theoriecursus!

De theoriecursussen worden gegeven op verschillende locaties in het land, in de buurt van het CBR-examencentrum. Wij houden hierbij altijd rekening met de bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Het vervoer vanaf de cursuslocatie naar het CBR en het reserveren van jouw theorie-examen verzorgen wij! Het enige wat jij hoeft te doen is je inschrijven voor de cursus en fanatiek deelnemen aan de cursus!

Studeren voorafgaand aan de cursus nodig?

Voorafgaand aan de cursus is het niet nodig om te studeren, alle examenstof zal immers tijdens de theoriecursus worden behandeld. Wel sturen wij in de informatiemail die je ontvangt na de inschrijving oefenmateriaal. Het is altijd aan te raden deze informatie door te nemen, alle kennis die je immers al hebt over het bromfiets-, motor- of autorijden maakt het makkelijker om de stof te begrijpen tijdens de cursus.

Inschrijven theoriecursus

Kortom, wacht niet langer en schrijf je direct in voor de theoriecursus! Veel leerlingen gingen je al voor en hebben onze theoriecursus beoordeeld met een 5 uit 5, ofwel beoordelingen waar we trots op zijn!

Ben jij de
volgende
die slaagt?!

×
Heb je een vraag?